Over ons


Z-ICT is een logische keus als het gaat om dentale automatisering.

Al ruim 25 jaar zijn wij actief op deze markt en hebben een schat aan kennis en ervaring op dit gebied vergaard. Niet voor niets richten wij ons op Simplex; de oprichter van Z-ICT heeft zelf jaren als systeemspecialist bij Gé Systems Nederland gewerkt. Z-ICT is nu de continuering van hun hardware afdeling, waarbij Z-ICT zorgt dat Simplex als totaaloplossing naadloos in uw praktijk functioneert. Ons team is altijd up to date van de laatste trends en ontwikkelingen. Wij geloven er in dat met de juiste kennis, expertise en service uw netwerksysteem voor 100 procent toekomstvast is.

Ons doel is uw praktijk voorzien van een betaalbaar dentaal systeem, storingsvrij en altijd bereikbaar. Wij zijn een klein bedrijf en vinden het belangrijk dat wij voldoende tijd en aandacht aan u kunnen besteden. Daarom nemen wij bewust maar een aantal klanten aan, zodat u de ondersteuning krijgt die u verdient.

Netwerkbeheer & Systeembeheer

 

Z-ICT verkoopt, installeert en beheert het complete netwerksysteem voor uw dentale praktijk. Of u nu een praktijk heeft met één of meerdere werkplekken, bij ons bent u op het juiste adres. Wij garanderen u uitstekende service en garantie door enkel hard- en software van A-merken, zoals HP en Simplex te leveren.

Aangevuld met complementaire oplossingen van topfabrikanten leveren wij een optimaal werkend totaalsysteem, van draadloze toetsenborden tot digitale röntgenapparatuur.

Wij komen graag een keer bij uw praktijk langs om samen te kijken naar welke voordelen er uit uw huidige netwerksysteem te behalen valt.

 

 

 

cleankeys

teeth

vistascan