Z-ICT - Systeembeheerders in de tandheelkunde - Logo

Tandartspraktijk
Automatiseren

Tandartspraktijken zijn drukke omgevingen, waarin tijd en efficiëntie cruciaal zijn. Tandartsen en hun teams zijn op zoek naar manieren om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.

 Het automatiseren van tandartspraktijken is een effectieve manier om tijd en geld te besparen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van zorg.

Als eigenaar wil je het
beste voor de praktijk

Een efficiënte praktijk is een gezonde praktijk. Als praktijkeigenaar wil je dat de zorgkwaliteit hoog is, maar kosten laag zijn. Hier komt Z-ict om de hoek kijken! Stel je bent tandarts en het verwerken van patiënten informatie, plannen van afspraken, versturen van herinneringen is dagelijkse kost. Dan weet je hoeveel tijd dit kost.

Tandartspraktijk automatiseren met Z-ict

Belangrijkste voordelen
van dentale automatisering

Efficiëntie

Door het automatiseren van uw tandartspraktijk kunt u uw bedrijfsprocessen veel sneller en efficiënter uitvoeren, waardoor u meer tijd kunt besteden aan de zorg voor uw patiënten.

Tijdbesparing

U kunt in de tandartspraktijk tijd besparen op taken zoals het maken van afspraken, het verwerken van betalingen en het opvolgen van patiëntendossiers.

Verbeterde kwaliteit van zorg

U kunt meer tijd besteden aan de zorg voor uw patiënten, waardoor u de kwaliteit van zorg kunt verbeteren.

Kostenbesparing

Op termijn kunt u veel geld besparen, omdat u minder tijd hoeft te besteden aan handmatige taken en minder fouten maakt.

Tandartspraktijk automatiseren

Wie in de praktijk heeft
baat bij automatisering?

Automatisering van tandartspraktijken biedt tal van voordelen voor iedereen die werkzaam is in een tandartspraktijk. 

Van de praktijkeigenaar tot de tandarts, tandartsassistente en receptiemedewerkers, iedereen heeft baat hebben bij een efficiënter en geautomatiseerd werkproces.

Afspraak op locatie?

Graag zelfs! Wij houden het graag persoonlijk.

Vul het formulier in of neem contact op door te appen of bellen naar: 085-080-5409

Michelle z-ict