Naar aanleiding van de gebeurtenissen van de afgelopen tijd, heb ik besloten een speciale nieuwsbrief te mailen. Ransomware is momenteel echt een groot probleem en naar mijn mening goed op te vangen met een degelijke back-up. Als uw back-up ook wordt versleuteld dan zijn de gevolgen dat u losgeld moet gaan betalen aan criminelen. Daarom heb ik besloten om een back-up speciaal te maken door u een aanbieding te doen om uw back-up naar de cloud te maken en deze te versleutelen middels de back-up software. Meeste van u draaien al met de freeware versie van Syncback, maar deze ondersteund geen encryptie en cloud. Door de Pro versie aan te schaffen kunt u encryptie inschakelen en naar de cloud back-uppen.SyncBack Management System:

Het SyncBack Management System (SBMS) verhoogt de beveiliging, verantwoording en rapportage met één eenvoudig te gebruiken oplossing. Het biedt waardevolle hulpmiddelen voor systeembeheerders om meerdere SyncBackPro-installaties te bewaken en te beheren.

Klik hier

SyncBack Touch:

SyncBack Touch is een platformonafhankelijke service (Windows, macOS, Linux en Android), waarmee SyncBack op afstand toegang krijgt tot het bestandssysteem van een apparaat om back-up- / herstel- en synchronisatiebewerkingen uit te voeren. SyncBackPro en SyncBackSE worden geleverd met twee gratis verbindingen met SyncBack Touch.

Klik hier

SyncBackSE:

De ideale oplossing voor thuisgebruikers om een ​​back-up van hun persoonlijke gegevens te maken.

Klik hier

SyncBackPro:

Het krachtigste back-up- en synchronisatieprogramma in zijn klasse.

Klik hier

Utilities:

Klik hier