SSD schijf samsungKampt u vaak met een trage computer? Dan is de SSD schijf een voordelige en efficiënte optie. Het aanschaffen van een nieuwe computer is en blijft een grote investering. Zowel u notebook als desktop kunnen wij voorzien van een SSD schijf waar door u systeem razend snel functioneert. Dit verhoogt uiteraard de productiviteit op het werk. Neem snel contact met ons en plan gezamenlijk een installatie afspraak in.

Voordelen!:

Snelheid – Aangezien er geen draaiende onderdelen zijn in een SSD, kan data veel sneller worden uitgelezen en geschreven op het flashgeheugen. Hierdoor start je laptop of PC veel sneller op, kan je bestanden en programma’s veel sneller openen en verplaats je bestanden vele malen sneller.

Energieverbruik – Een SSD heeft geen draaiende onderdelen. Er is minder energie nodig is om een SSD actief te krijgen en te houden. De accu in je laptop gaat hierdoor langer mee, wat als gevolg heeft dat je langer kan doorwerken.

Multitasking – Heb je meer dan een programma openstaan met veel data, dan is de snelheid van een SSD snel merkbaar. Tot wel 20 keer sneller worden programma’s geopend en alle data is vrijwel direct beschikbaar. Grote projecten met video’s, foto’s en muziek openen neemt nog maar enkele seconden in beslag.

Resistent – De harde schijf in je laptop is een van de meest gevoelige onderdelen. Vanwege de draaiende onderdelen kan val- en stootschade een grote impact hebben op de opgeslagen data. Bij een SSD zijn er geen draaiende onderdelen, waardoor je laptop bij een val wel kapot kan gaan, maar je opgeslagen data wel veilig blijft.