Het team


Paul Zimmerman

Systeembeheerder, Simplex Specialist.

61 jaar

Geboren op Curaçao.

Eigenaar van Z-ict.

Paul Zimmerman is al ruim 30 jaar actief op de markt van dentale automatisering. Voorafgaand aan de oprichting van Z-ICT heeft hij jaren als systeemspecialist bij Gé Systems Nederland gewerkt. Zodoende heeft Paul veel ervaring op het gebied van Simplex en hardware. Waar Z-ICT eerst een eenmanszaak was, heeft hij de keuze gemaakt om uit te breiden naar een groter team. Een daadkrachtige en betrouwbare man waar je op kunt bouwen als het om automatisering gaat.

In 1961 is Paul geboren op Curaçao. Op jonge leeftijd is hij verhuisd naar Nederland. Mede hierdoor spreekt hij meerdere talen en houdt hij van reizen. Paul is een spiritueel mens en het ontbreekt hem nooit aan een lach.

Innovatief, ondernemings- en resultaatgericht is Paul uw specialist! paul@z-ict.nl

Davey de Lange

20140501_195418

Webdesigner, Creatief content schrijver

29 jaar

Geboren in Nederland.

Davey de Lange begon als support systeembeheerder bij Z-ICT en hij richt zich nu meer op webdesign en sociale media. Sinds de zomer van 2013 is Davey werkzaam bij Z-ICT. Waar hij begon als helpdeskmedewerker en vervolgens een allround Simplex specialist is hij vandaag de dag volop bezig met het creëren van websites & werkzaam bij Samsung als Webcare specialist. Door de jaren heen heeft hij al veel ervaring op gedaan wat betreft communicatie, creatief schrijven en coderen. Mede door zijn vorige en huidige functie en de nauwe samenwerking met Paul blijft Davey zich doorontwikkelen.

Geboren en getogen in Alphen aan den Rijn, is Davey al vanaf zijn jonge jaren actief bezig met onder andere sport. Voetballen behoorde tot de dagelijkse routine. Een andere grote interesse is reizen. Hij heeft al vele plekken op de wereld mogen aanschouwen.

Gemotiveerd, doelgericht en flexibel zet Davey zich met hart en ziel voor u in. davey@z-ict.nl

Michelle Zimmerman

miep

Administratie

32 jaar

Geboren in Nederland.

Sinds mei 2014 is Michelle Zimmerman werkzaam als administratief medewerker bij Z-ICT. Ook houdt ze zich, net als Paul en Davey, bezig met allround werkzaamheden binnen het bedrijf. Naast deze werkzaamheden bekleed ze een functie als verpleegkundige. Hiermee heeft zij goede sociale vaardigheden ontwikkeld en ze weet van aanpakken.

Michelle, geboren en getogen in 1989 te Alphen aan den Rijn, is een energieke vrouw die veel positiviteit uitstraalt. Oftewel, Michelle is het zonnetje in huis. Net als haar teamleden bij Z-ICT is reizen één van haar grote passies. Verder houdt ze zich veelal bezig met paardrijden.

Assertief, besluitvaardig en energiek staat Michelle altijd voor u klaar. miep@z-ict.nl